dinsdag 14 juli 2009

ArtShots Video Producties

ArtShots Video Producties is een zelfstandig, onafhankelijk functionerend bedrijf. Wij hebben zowel voor het het bedrijfsleven als voor particulieren een uitgebreid aanbod.

De afgelopen jaren heeft ArtShots getekend voor diverse producties, variërend van theaterproducties, videoclips, documentaires en bedrijfspromoties tot instructievideo’s, reisvideo’s en huwelijksreportages.

Door onze jarenlange ervaring, een crew met oog voor detail en de beschikking over eigen montage units, zijn wij in staat met aansprekende beelden jouw boodschap op een heldere en creatieve manier voor het voetlicht te brengen.

Iedere opdracht zien wij als een uitdaging; een waar wij ons met volle overtuiging voor inzetten. Onze betrokkenheid en creatieve inbreng ziet u dan ook terug in het product dat wij u leveren.



--------------------------------------------------------------------------------



Trouwservice - Video Reportages


Standaard pakket

Een van onze cameramannen registreert jullie trouwdag voor de tijdsduur van 5 uur. Hierna wordt er een samenvatting gemaakt van alle hoogtepunten. Tijdens dit zgn. montageproces maken wij gebruik van professionele overgangen en 3d-effecten. Verder kunnen wij jullie lievelingsmuziek door de film mixen. Om de film in te leiden met een stukje verleden kunnen er ook een aantal foto’s ingelast worden. Daarnaast wordt jullie trouwkaart op een creatieve wijze in de film gemonteerd. Door al deze toepassingen krijgt jullie film iets heel persoonlijks. Het geheel wordt afgeleverd op een dvd in harde box met full color inlay.

Inclusief

Dvd kopie van de montage
Back-up versie van de montage op VHS
Dvd met een reeks stills (videofoto's ± 100 stuks) met achtergrondmuziek
Optioneel

Extra cameraman uren
2e Cameraman
Extra uren 2e cameraman
Dvd-duplicaten
Bedankjes (verkorte filmversie als bedankje of om de film in vogelvlucht te bekijken)



--------------------------------------------------------------------------------


Particulieren - Video reportage algemeen

U kunt bij een Videoreportage denken aan de registratie van ondermeer een:
Huwelijk – Party – Jubileum – Modellen-portfolio – Diploma-uitreiking – Sportevenement - Geboorte/doop/communie/belijdenis – Wilsbeschikking – Bedrijfsfeest – Theatervoorstelling – Kinderfeestje – Videogroet – Registratie van uw bezittingen – Uitvaart etc…

Werkwijze
U start met een kennismakingsgesprek waarbij uw eisen en wensen in kaart worden gebracht. Het zien van een demonstratiefilmpje geeft u een goede indruk van hoe wij werken en helpt u ook op weg om uw eigen ideeën uit te werken. Een van onze cameramannen registreert voor de tijdsduur dat is afgesproken. Daarna wordt er een montage gemaakt, waarin wij creatieve overgangen en 3D-effecten verwerken. Verder kunnen wij uw lievelingsmuziek door de film mixen. Om de film in te leiden met een stukje verleden kunnen er desgewenst een aantal foto’s ingelast worden. Tot slot wordt de film afgerond met titels. Door al deze toepassingen krijgt uw film iets heel persoonlijks. Het geheel wordt afgeleverd op een VHS-videoband of een DVD in in harde box met full color inlay.

Bedrijfsfilm


Waarom een bedrijfsfilm
Bedrijfsfilms zijn verbonden aan deze tijd en hebben een grote impact op uw doelgroep. Zo zal een videoclip op uw laptop tijdens een verkoopgesprek een grotere indruk achterlaten dan de gebruikelijke brochure. U kunt uw video presentatie ook nog eens eenvoudig op DVD bij uw zakenrelatie achterlaten. Bedrijfsfilms worden ingezet om een boodschap op een heldere manier over te brengen aan een doelgroep. Door gebruik te maken van bewegend beeld en geluid dient een videoclip op effectieve wijze met de doelgroep te communiceren. Een bedrijfsfilm belicht alle sterke kanten van uw onderneming en geeft een goede indruk van de activiteiten van uw bedrijf. Behalve het feit dat een bedrijfsfilm een uitstekend middel is voor uw onderhandelingspositie, leent het zich prima voor het opbouwen van naamsbekendheid. Een bedrijfsfilm maakt een potentiële klant duidelijk waarom juist voor uw bedrijf gekozen moet worden

Kwaliteitsfilms op maat en tegen een uitgekiend tarief
Dat is waar ArtShots voor staat. Een voordeel van ArtShots is, dat het gehele traject volledig door ons kan worden verzorgd waardoor wij in staat zijn een afgemeten offerte te leveren. Of het nu gaat om het opnemen van pakkende beelden, een creatieve montage, tekstschrijven of het inspreken van de voice-over, wij staat klaar om u van dienst te zijn. Als producent met eigen apparatuur en crew kunnen wij snel en flexibel in actie komen.

Geen opmerkingen: