dinsdag 14 juli 2009

Studio Lithos

StudioLithos.nl

"Waarom een trouwvideo", wordt er vaak gevraagd, "we hebben immers al een fotograaf?"

Een trouwvideo laat die speciale dag jaren later weer tot leven komen. De herinneringen aan de zenuwen bij het aanbellen bij de bruid, de emotie bij het geven van het 'ja-woord', de kus...
Die extra dimensie kunnen wij u geven.

Wij zijn een flexibele onderneming gespecialiseerd in het produceren van builoftsreportages. Wij streven er naar om geheel volgens de wensen van onze klanten een unieke video te produceren.

Daarnaast komen wij altijd met twee cameramensen filmen. Dit geeft ons tijdens de montage de mogelijkheid te kunnen schakelen tussen verschillende hoeken wat uw video een stuk mooier maakt. Bovendien missen we op deze manier geen moment van úw dag.

Onze basisvideo bevat 1 DVD met daarop de hoofdfilm, een compleet verslag van heel de dag die u later nog eens uitbereid terug kunt zien. Daarnaast maken wij een korte compilatie, ideaal om vrienden en kennissen een korte indruk van de trouwdag te geven. Om de trouwvideo compleet te maken, ontwerpen wij er een unieke omslagcover bij. U krijgt deze DVD in drievoud zodat u de beide ouders ook met een exemplaar kunt verrassen.

Daarnaast kunnen wij u een tweede DVD leveren met daarop een verslag van de feestavond en de toespraak van de ambtenaar in het raadhuis.

Creatieve extra's
Het is de bedoeling dat het jullie bruiloftsvideo wordt. Inbreng van jullie waarderen wij dan ook altijd. Om jullie een idee te geven van wat allemaal mogelijk is een paar creatieve opties:

•Videoboodschap (van bruid en bruidegom)
•Praatpaal (videoboodschap van diverse gasten)
•Verwerken van oud beeldmateriaal (foto's/videomateriaal) van bruid en bruidegom in de bruiloftsvideo
•Bloopers

Studio Lithos
Dennenlaan 5
7313AL Apeldoorn
Telnr. 06-25432090
info@studiolithos.nl

Geen opmerkingen: