dinsdag 14 juli 2009

Video Reportages Andre

Video Reportages Andre verstaat die kunst tot in de puntjes. Veel bruidsparen kunnen daarover meepraten. Kiezen voor Video Reportages André is kiezen voor een professioneel bedrijf dat werkt met de allerbeste apparatuur. Kiezen voor Reportages Andre is ook: kiezen voor een reportage die jaren mee kan en niet snel zal vervelen.

Professioneel werken houdt voor Video Reportages Andre in, dat de reportage zo onopvallend mogelijk gemaakt wordt. Hinderlijk extra licht is door de gebruikte apparatuur niet nodig. Professioneel werken houdt ook in, dat een huwelijksdag op aansprekende wijze in beeld wordt gebracht. Uiteraard altijd geheel naar de wensen van het bruidspaar. De huwelijksvoltrekking, de mis, de receptie, het feest, Video Reportages Andre maakt er een fraaie DVD van.


Video Reportages Andre is de hele dag aanwezig tot het einde van het feest zonder meerprijs. Door de modernste montagetechnieken toe te passen met o.a. de Casablanca. Stilstaande beelden, animaties, tekst, geluidseffecten en muziek, alles is mogelijk bij Video Reportages Andre. Het bruidspaar kan er zelfs voor kiezen om aan de hand van fotoalbums een stukje voorgeschiedenis in de video te laten verwerken. Van wieg tot en met de trouwdag!
Een trouwdag is doorgaans een heel bijzondere dag. Een dag waar maar al te graag aan terug gedacht wordt. Een professioneel gemaakte videoreportage vormt daarbij een prachtig aandenken. Een herinnering die het geld dubbel en dwars waard is.


Maak eens geheel vrijblijvend een afspraak met ons en kom eens een huwelijksreportage bekijken op DVD. Zo doe je nog eens ideeën op.

Video Reportages Andre
Abraham Bloemaertstraat 24 - 5171 XN - Kaatsheuvel - Tel/fax: 0416 275270 - info@videoandre.nl

Geen opmerkingen: