dinsdag 14 juli 2009

BB VideoProductions

BB VideoProductions beschikt over jarenlange ervaring op het gebied van bedrijfspresentaties, -videoproducties en huwelijksreportages. Wij beschikken over digitale camera's en digitale editing mogelijkheden.
Vrijblijvend bespreken wij met u de mogelijkheden om een productie/reportage te maken die beantwoordt aan uw wensen of doelstelling.
Het eindproduct kan op vrijwel alle formaten geleverd worden, zoals: DVD
VHS
(S)VCD
mini-DV
Streaming video
Etc.

Vaak worden huwelijken door familie, vrienden of kennissen gefilmd. Achteraf blijken deze opnamen nogal eens teleurstellend van kwaliteit te zijn (onscherpe-, urenlange beelden met tegenlicht etc.). Wat een reportage van de mooiste dag van uw leven had moeten worden is niet meer dan een gemiddelde homevideo en verdwijnt achterin de kast.
Door deze reportage te laten verzorgen door een professioneel bedrijf, bent u er zeker van dat deze dag perfect wordt opgenomen.
BB VideoProductions zorgt ervoor dat uw huwelijksdag een onvergetelijke dag wordt!


De beelden worden digitaal door 2 camera's gefilmd en op een harmonische manier gemonteerd tot één geheel. De sfeer van de dag komt in de montage goed naar voren. Uiteraard zijn al uw wensen bespreekbaar zoals bepaalde technieken (sepia, zwart-wit, slapstick) en de muziekkeuze.


Laat BB VideoProductions uw reportage op een professionele wijze vastleggen en geniet nog jarenlang van de beelden.
De reportage wordt standaard op DVD geleverd (inclusief menu en hoofdstukindeling).
Ook andere media zijn mogelijk. U ontvangt de DVD in een luxe bewaardoos. Naast de DVD kunt u, tegen kostprijs, ook de originele tapes kopen met daarop alle opnames van de dag.


Steeds meer bedrijven gebruiken video bij presentaties, beurzen, opleidingen en productpromotie.
Video is een communicatiemiddel dat in de loop der jaren zijn kracht heeft bewezen. De combinatie van beeld en geluid houdt de kijker betrokken bij de inhoud en zorgt ervoor dat uw boodschap indruk maakt.

Reclame
De kunst is om de consument een goed gevoel te laten krijgen bij het zien van het product. De perfecte media hiervoor zijn: tv en internet. Met de komst van advertentiemogelijkheden op regionale– en lokale tv-zenders is tv-reclame ook voor de kleine(re) ondernemer bereikbaar geworden. Om uw (potentiële) klanten te informeren over uw bedrijf, uw producten en aanbiedingen heeft u waarschijnlijk al een website. Heeft u nog geen website? Ook dit kunnen wij voor u verzorgen.

Beurs en presentaties
Een bedrijfspresentatie kan door ons eenvoudig worden aangepast tot een korte beurspresentatie. Met een videopresentatie houdt u voorbijgangers langer vast bij uw stand. Daarnaast is een DVD (of videoband) tegenwoordig overal afspeelbaar wat het zeer geschikt maakt als ondersteuning voor uw vertegenwoordiger of om op te sturen naar klanten, prospects en andere relaties. Video biedt u daarmee de mogelijkheid uw onderneming en producten overal te presenteren.

Internet
Een video-presentatie kan op allerlei manieren gebruikt worden in uw bedrijfsmarketing. Zoals gezegd kan de video naar uw klanten worden verzonden, maar òòk via uw website kunt u de mogelijkheden van uw bedrijf laten zien. Wij verzorgen ook het omzetten van de video naar ‘streaming video’, geschikt voor webpagina’s.

Opleiding en training
Video is niet alleen een heel bruikbaar en kostenbesparend hulpmiddel bij opleidingen en trainingen van uw personeel, maar ook om nieuwe werknemers in korte tijd bekend en vertrouwd te maken met de sfeer en activiteiten van uw organisatie.

BB VideoProductions
Zenegroen 17
7772 NH Hardenberg
Nederland


Telefoon: +31 (0) 523 266 648
Telefoon: +31 (0) 523 260 404
Telefax: ..+31 (0) 523 273 114

E-mail: info@bb-video.nl

Geen opmerkingen: