dinsdag 14 juli 2009

Filmproducties Zwolle

Filmproducties Zwolle
is een onafhankelijke video- en filmproducent en realiseert eigen producties naast opdrachtfilms, DVD’s en documentaires.
Wij maken low-budget films met een high-budget uitstraling. Dit bereiken wij door onze creativiteit en enthousiasme volledig in te zetten.
We verliezen ons niet in technische snufjes maar richten ons volledig op het doel van de film.
Kwaliteit en vormgeving staan voorop.
Geen ‘goedkope’ internetfilmpjes maar hoogwaardige films waarmee je voor de dag kunt komen en je als serieuze partner gezien wordt.

Bedrijfsfilm op maat
Op het moment dat je op zoek bent naar nieuwe mogelijkheden om voor je bedrijf extra aandacht te vragen kan het maken van een film daar op een perfecte wijze input aan geven. Een bedrijfsfilm is op vele manieren in te zetten als promotiemateriaal voor je bedrijf. De film kan worden meegestuurd met een offerte of kan worden getoond op een beurs.
Jij weet als geen ander welk facet je wilt promoten en samen met onze kennis zullen we het concept uitwerken in een script en draaiboek. Wij weten hoe je dat het beste in beeld kan brengen. Door het maken van een script en een draaiboek proberen we het zo visueel mogelijk te maken voordat er ook maar één camera heeft gedraaid.
Van het begin tot het einde van de productie zal Filmproducties Zwolle je begeleiden en helpen de ideeën om te zetten in beelden. Eventueel ondersteund door een voice-over zal het een prachtig geheel worden.
Het belangrijkste is dat we het doel steeds voor ogen houden; Wie wil je bereiken en Wat wil je overbrengen.
Wij hebben een registratie gemaakt van de Landelijke SIGMA dag. De bedoeling was om de deelnemers een blijvende herinnering mee te geven aan deze dag.
Naast de registratie hebben we ook interviews afgenomen.
Door deze combinatie is de herinneringsdvd ook geschikt als promotiedvd.
Voor de Duitse collega’s die aanwezig waren hebben we de film compleet met ondertiteling af geleverd.
Film als pre-selectie
(zie voorbeeld midden-boven)
Tempo Team gaf ons opdracht om voor hun klant , Friki in Wezep, een instructie- en informatiefilm te maken voor nieuwe werknemers. Tijdens de werving van nieuwe werknemers bleek herhaaldelijk niet duidelijk te zijn wat enerzijds het werk inhoudt en anderzijds welke verwachtingen de werkgever heeft. Hierdoor werdt er veel tijd geïnvesteerd in nieuwe werknemers die achteraf het werk niet wilden blijven doen. Door deze film vooraf te tonen, vind er een selectie plaats zodat alleen gemotiveerde mensen aan de slag kunnen. De film is in drie talen ingesproken; Nederlands, Engels en Pools
Blijven boeien
Hoe mooi je beelden en je verhaal ook zijn alles valt of staat met een eigentijdse montage van beeld en geluid. Een vlotte afwisseling van beelden ondersteund door de juiste muziek dragen bij tot een goed resultaat.
Soort en Lengte
Belangrijk is om je af te vragen waar en wanneer je je film wilt vertonen. Enkele mogelijkheden zijn; beurzen, congressen, wachtruimte van je kantoor, tijdens je acquisitie en bijvoorbeeld op je website. In een paar gevallen kun je dezelfde film gebruiken. Voor een aantal zul je je film moeten aanpassen. Zo kun je voor een congres wel een film van 10-15 minuten maken maar is de aandacht van de kijker op je website na 1 minuut al verdwenen. Hierin zullen we je informeren en helpen keuzes te maken.

Commercial op maat


Door een commercial in te zetten als communicatiemiddel wordt een brede doelgroep op een directe en effectieve wijze benaderd. Een professioneel uitziende commercial versterkt de identiteit van jouw bedrijf en vergroot je naamsbekendheid.

Een aantal zaken zijn van essentieel belang bij het ontwikkelen van een commercial.

Een commercial heeft meestal een duur van 30 sec of korter. Hierin heb je niet veel tijd en zul je datgene moeten zeggen en of laten zien wat echt van belang is. Op die manier blijft het bij de kijker hangen. Hierin speelt emotie een belangrijke rol. Wie wil je bereiken en welke emotie leg je erin. Dit heeft ook invloed op de stijlkeuze. Wordt het een serieus of flitsende hippe spot of moet juist het zakelijk?

Maak je gebruik van semiprofessionele acteurs of wil je bekende Nederlanders. We verwerken de ideeën in een scenario, hiervan wordt een draaiboek gemaakt. Vervolgens een storyboard enz.

Wij kunnen alles regelen wat nodig is: locaties, attributen, acteurs, camera’s, licht, geluid en zelfs de catering!
RP Holidays
Voor onze website Campingcam hebben we voor RP Holidays een aantal parken gefilmd. Bedoeld als promotiefilm voor Campingcam en de eigen websites. Er zijn verschillende formaten weggeschreven zodat het voor elk medium bruikbaar is. Zo konden ook de filmpjes vertoond worden in verschillende recepties van campings waar mensen vaak even moeten wachten.
Verder bestond de opdracht uit het maken van een commercial voor internet.

Combinatie tussen TV en Internet


Om optimaal rendement uit een reclamespot te halen is een campagne nodig. Nadat je bekendheid op TV hebt zal de kijker je website bezoeken. Door ook hier je reclamespot in streaming te laten afspelen zal er direct herkenning zijn. Verwijs in de spot naar je website. Ook op andere websites die door jouw doelgroep bezocht worden is het van wezenlijk belang dat ze je terug zien. Laat op websites van derden je spot zien en zorg dan dat er een directe link is naar je website.


info@filmproductieszwolle.nl
Postadres
Postbus 534
8000 AM Zwolle
Bezoek adres
Hertenstraat 21
8011 GR Zwolle
038 7 850 859

Geen opmerkingen: