dinsdag 14 juli 2009

Ramon Nijhuis

Bij ons bent u aan het goede adres voor het vastleggen van uw huwelijksdag op DVD. Tevens kunt u bij ons terecht voor andere reportages zoals jubileumfeesten, doopfeesten, uitvaart, bedrijfsfilms etc. Of heeft u een creatief idee. Wij kunnen u hiermee helpen.

U heeft al een bruidsreportage vanaf € 350,-
Vaak worden huwelijken door familie, vrienden of kennissen gefilmd. Achteraf blijken deze opnamen nogal eens teleurstellend van kwaliteit te zijn (onscherpe-, urenlange beelden met tegenlicht etc.). Wat een reportage van de mooiste dag van uw leven had moeten worden is niet meer dan een gemiddelde homevideo en verdwijnt achterin de kast. Door deze reportage te laten verzorgen door een professioneel bedrijf, bent u er zeker van dat deze dag perfect wordt opgenomen. Nijhuis Videodiensten zorgt ervoor dat uw huwelijksdag een onvergetelijke dag wordt!

De beelden worden digitaal gefilmd en op een harmonische manier gemonteerd tot één geheel. De sfeer van de dag komt in de montage goed naar voren. Uiteraard zijn al uw wensen bespreekbaar zoals bepaalde technieken (sepia, zwart-wit, slapstick) en de muziekkeuze.

Laat Nijhuis Videodiensten uw reportage op een professionele wijze vastleggen en geniet nog jarenlang van de beelden. De reportage wordt standaard op DVD geleverd (inclusief menu en hoofdstukindeling). Ook andere media zijn mogelijk. U ontvangt de DVD in een luxe bewaardoos.

Naast de DVD kunt u, tegen kostprijs, ook de originele tapes kopen met daarop alle opnames van de dag.

Informatie voor bedrijven Video is een communicatiemiddel dat in de loop der jaren zijn kracht heeft bewezen.
De combinatie van beeld en geluid doet een beroep op meerdere zintuigen tegelijk, waardoor de kijker sterk betrokken is bij de inhoud en uw boodschap sterke indruk maakt. Of het nu gaat om het feitelijk overdragen van informatie, een demonstratie of illustratie, door video heeft u contact met uw doelgroep.
De kijker hoeft geen ingewikkelde apparatuur te bedienen, het bekijken van een video is een vertrouwde bezigheid. Herhalen van de hele film of een fragment is altijd mogelijk en versterkt het effect.

Wanneer video? Heeft u wel eens gedacht aan het gebruik van video in uw vakgebied?
Bijvoorbeeld een videopresentatie van uw bedrijf op een beurs, video als ondersteuning van uw voordracht op een symposium, of een video met (technische) instructie van uw producten voor de consument.
Ook wanneer u regelmatig grote groepen nieuwe medewerkers in uw bedrijf introduceert of cursussen geeft, kan video een praktische en welkome afwisseling zijn.
Met name de snelle aanpassingen in de video aan de huidige situatie maakt vooral de low budgetproductie een flexibel medium. Het overal gestandaardiseerde video systemen is in de praktijk het meest toepasbaar. Low budgedproducties zijn mogelijk door de voorkeur te geven aan deze video systemen, boven de andere (super)professionele systemen die aan de broadcast "norm" voldoen. Deze norm die vrijwel uitsluitend gebruikt wordt voor tv uitzendingen.

Ramon Nijhuis

33 jaar

Salviastraat 32
7531 VX Enschede

06 425 30 203

info@nijhuisvideodiensten.nl

Geen opmerkingen: