dinsdag 14 juli 2009

Langhorst Media

Langhorst Media is een jong en dynamisch bedrijf dat camera-, foto- en videoproducties maakt. Ronny en Miranda Langhorst hebben hun sporen in de wereld van foto en video ruimschoots verdiend. Met hun jarenlange ervaring maken zij van elke productie iets bijzonders. Van bedrijfsreportages tot commercials: the sky is the limit.

Nieuw is ons digitale album: een foto-impressie op kwalitatief zeer hoogwaardige, moderne en exclusieve wijze vormgegeven.

Overweegt u een bedrijfsfilm te laten maken, wilt u een presentatievideo voor een bepaald product of publiek, een commercial of enkel beeldadvies? Langhorst Media is er voor alle denkbare audiovisuele producten. Oftewel: AV van A tot Z!

Langhorst Media werkt samen met andere partners uit de audiovisuele wereld. We zijn dan ook thuis in het complete traject van concept, opname, beeldadvies, voice-overs, presentatie, nabewerking tot en met het ontwerp van de videohoes. Wij weten precies wat er allemaal komt kijken bij het maken van een aansprekende videoproductie. Een heldere boodschap, de juiste vormgeving en duidelijke beeldtaal zijn van essentieel belang. Bovendien moet uw boodschap aantrekkelijk verbeeld worden, om de kijker te blijven boeien.

Er zijn veel verschillende manieren om uw bedrijf of uw product te presenteren. Wellicht heeft u hier al diverse mogelijkheden voor gevonden in de vorm van adverteren, deelname aan vakbeurzen, uitgebreide folder etc.

Maar heeft u wel eens gedacht aan een bedrijfsfilm?
Informatie en communicatie spelen een steeds grotere rol in dit haastige tijdperk. Het is moeilijk om uw doelgroep te bereiken in de massa. Langhorst Media laat u graag zien hoe u boven het maaiveld uit kunt steken. Laat zien wie u bent en wat u doet in een eigen bedrijfsfilm!

Bewegende beelden in uw beursstand.
Een bedrijfsfilm is een verrijking van uw presentatie. Waar en op welke manier dan ook! Wat dacht u bijvoorbeeld van een videopresentatie in uw beursstand? Bewegende beelden trekken de aandacht van de beursbezoeker, u kunt als geen ander laten zien wie u bent, welk product u maakt en wat de toepassingen zijn voor uw doelgroep. Natuurlijk is een bedrijfsfilm uitermate geschikt bij een opening, jubileum, feest, bedrijfsbezoek, informatie voor sollicitanten etc.

In overleg met u maakt Langhorst Media een bedrijfsfilm op maat.

Langhorst Media
Jan Tinbergenstraat 286
7559 ST Hengelo

074-7508813
06-14508413 (Ronny)
06-14508410 (Miranda)

info@langhorstmedia.nl
www.langhorstmedia.nl

Geen opmerkingen: