dinsdag 14 juli 2009

Matrix Producties

Diensten van Matrix Producties staan voor:


Totaalaanbod van conceptontwikkeling tot montage
Combinatie van marketing en filmtechnische kennis
Gedreven en creatief team dat net een stapje verder gaat
Uitstekende service die altijd bereikbaar is

Matrix Producties
Nieuweweg 85
3905 LH Veenendaal

info@matrixproducties.nl


Promotie- of Bedrijfsfilm
Steeds meer bedrijven zien de waarde in van een promotiefilm of een bedrijfsfilm. Want hoe kunt u nu beter de sfeer van uw product of bedrijf overbrengen? Matrix Producties zorgt ervoor dat uw bedrijf niet alleen visueel aantrekkelijk wordt gepresenteerd maar dat ook de marketingdoelstellingen niet worden vergeten. Want wat wilt u eigenlijk met de film bereiken? Wie is uw doelgroep en hoe spreekt u deze aan? Dat ligt altijd aan de basis van een mooie maar effectieve promotie- of bedrijfsfilm.



Commercial
De aandacht trekken en vasthouden. De doelgroep raken en aanzetten tot actie. Dat zijn de basisstenen van een goede commercial. Ook hier is het weer zeer belangrijk om de doelgroep te kennen. Gebruiken we humor? Of is de doelstelling puur informatie overdracht? Samen kunnen we een succesvolle campagne realiseren waarbij we uw doelstellingen kunnen vertalen in een pakkende commercial.

Live-registratie


Heeft u een evenement die u wilt vastleggen op video? Met meerdere camera's die worden aangestuurd middels een regisseur, kunnen wij uw evenement perfect live registreren. De opgenomen beelden worden gemonteerd of kunnen desgewenst ter plekke op één of meerdere schermen worden vertoond met behulp van beamers.



Live-registraties voeren wij vooral uit bij congressen, modeshows, beurzen, concerten en andere evenementen.

Geen opmerkingen: