dinsdag 14 juli 2009

Continuity Media Network

Continuity Media Network is zoals de naam het zegt, een uitgebreide netwerk van professionals die dagelijks uiteenlopende producties vervaardigen. Van een eenvoudige statement van de management naar een uitgebreide bedrijfs- en presentatiefilm tot aan meercamera registraties van podiumproducties, symposia en vergaderingen. Ook de nabewerking (postproductie) zoals montage, voiceover, encodering, digitalisatie en duplicatie behoort tot onze kerntaken.

Elke productie is anders en verdient dus ook bijzondere aandacht. Een vrijblijvende gesprek is dus altijd wenselijk en geeft u de mogelijkheid om ons te laten weten wat uw wensen en eisen zijn. Aan de hand van dit gesprek kunnen wij een vrijblijvende offerte uitwerken die u binnen drie dagen mag verwachten.

Wat u ook nodig heeft, wij leveren het zonder daar moeilijk over te doen. Alles wordt snel, efficient en professioneel voor u geregeld zodat u zich geen zorgen hoeft te maken. Kortom; bij ons is de kwaliteit, flexibiliteit en de continuiteit gewaarborgd!

Sophialaan 33-S
3708 HC Zeist

telefoon 030 691 3442
spoed 0628 959 449

info@continuitymedianetwork.nl

Geen opmerkingen: