dinsdag 14 juli 2009

V-Motion

bedrijfsfilm

Het presenteren van een bedrijf middels een bedrijfsfilm is een spannend moment.Veelal is de film een eerste kennismaking met uw bedrijf voor uw nieuwe zakenpartner. En die eerste kennismaking moet goed zijn! Niet voor niets luidt de uitdrukking; ''You’ll never get a second chance to make a first impression''.Een slechte, langdradige of door de tijd achterhaalde bedrijfsfilm kan voor een ondernemer echter meer kwaad doen dan goed.

Vmotion: de beste indruk.

Dankzij de nieuwste video en filmtechnieken is een professionele bedrijfsfilm nu eindelijk ook (financieel) haalbaar voor kleine en middelgrote bedrijven. Ook als het gaat om het produceren van een belangrijke presentatie op korte termijn,bijvoorbeeld bij beursbezoeken kan Vmotion u van dienst zijn.De Productie kan worden geleverd in elk hoeveelheid en op elk door Uw gewenst medium.

Aangenaam en zakelijk

Centraal in de werkwijze van Vmotion staat een aangenaam en zakelijk contact.In een vrijblijvend gesprek krijgt U inzicht in de mogelijkheden van een bedrijfsfilm en worden afspraken gemaakt over zaken als: draaiboek,opnamedagen en de geschatte kosten.Als dit alles besproken is krijgt U de gemaakte afspraken samen met een offerte toegestuurd.Na goedkeuring en bevestiging en nadat een aanbetaling is gedaan gaan we van start met het schrijven van scripts en alles wat komt kijken bij het vervaardigen van de door U gewenste opdracht.

Na de daadwerkelijke opnamens volgt de montage van de film. Vanzelfsprekend krijgt U een preview van de uiteindelijke film te zien waarin U eventueel de laatste veranderingen in aan kunt brengen.
Per slot van rekening weet u als beste hoe u uw bedrijf aan de buitenwereld wilt presenteren.Wij van Vmotion kunnen u daarbij uitstekend begeleiden en staan u daarin met raad en daad terzijde.

Uiteindelijk kan de bedrijfsfilm door ons in de door U gewenste aantallen en op elk gewenst medium worden afgeleverd.

Hoe lang duurt het?

Een bedrijfsfilm/promotiefilm moet duidelijk weergeven wat U wilt laten zien van een bepaald product of bedrijf.De opnames van een dergelijke film nemen een langere tijd in beslag dan de uiteindelijke film zelf.

Voor specifieke bedrijfsprocessen is bijvoorbeeld meer tijd nodig om de juiste opnames te maken wij moeten hiervoor dan ook zelf de processen zien en begrijpen om de toekomstige kijker de juiste indruk te geven hoe deze processen in elkaar steken.Om een bepaald product of bedrijf op de juiste manier te etaleren moet er een gedegen voorbereiding en planning aan vooraf gaan.

Dankzij onze deskundigheid en de goede contacten met bedrijven in de audiovisuele branche kan Vmotion ook ''spoedklussen''aan,bijvoorbeeld in de aanloop naar een belangrijke beurs of presentatie.

Trouwvideo
Dit zal voor jullie een van de mooiste dagen in jullie leven worden. Op deze dag moet alles tot in de perfectie geregeld zijn, dus er mag absoluut niets mis gaan. Jullie hebben een hoop te regelen, waardoor de kans bestaat dat er toch iets over het hoofd gezien wordt.

Waarom een videoreportage ?

Een fotoreportage is doorgaans prachtig maar een videofilm voegt toch net iets meer waarde toe. Bij een videoreportage zult u ongetwijfeld dingen zien die U op de dag zelf net bent misgelopen. Niet alleen zijn bewegende beelden mooier dan foto's, ook kunt U alle toespraken, liedjes, toneelstukjes en dergelijke nog eens terug zien. En wat te denken van de vrienden of familie die Uw bruiloft door omstandigheden helaas hebben moeten missen. U kunt niet alleen vertellen hoe leuk het feest was en hoe goed de band speelde,U kunt het allemaal laten zien en horen. We horen vaak dat veel bruidsparen achteraf blij zijn dat zij toch een videofilm hebben laten maken.

Hoe gaan wij te werk:

Wij komen bij u thuis voor een eerste gesprek om de grote dag met jullie door te spreken. We kunnen alles voor jullie filmen van het vertrek van de bruid of bruidegom tot het afsluiten van de feestzaal. Verder kunnen jullie eventuele aparte wensen met ons doorspreken. Met deze informatie gaan wij dan aan de slag en dit wordt tot een soort draaiboek verwerkt zodat de dingen die komen gaan niet zullen worden gemist. Dit wordt jullie dan voorgelegd om te kijken of wij niets over het hoofd hebben gezien.

Op jullie grote dag zijn wij ruimschoots voor de afgesproken tijd aanwezig, zodat jullie volgens het vaak strakke schema kunnen werken. Als de opnames gemaakt zijn worden deze de volgende dag al ingelezen en gemonteerd op ons professionele montage systeem. Hier kunnen wij alles toevoegen wat wij van tevoren hebben besproken zoals: de door jullie gewenste muziek, oude 8 mm filmpjes, fotos e.d. Dit alles wordt dan gemonteerd op een manier die jullie trouwdag eer aan doet. Alles volgens jullie specificatie. Als dit allemaal gedaan is dan wordt de video en of DVD bij jullie afgeleverd. De video wordt geleverd in een hard plastic box met een omslag voorzien van een print uit de film. De DVD wordt geleverd in een stevige DVD box met in-lay en ook hier weer een foto uit de film op de omslag.

V-Motion
Bombardonstraat 66
3822 CG Amersfoort
Telefoon 033-4531190
Mobiel 06-51604540
Fax 033-4531192

Geen opmerkingen: