woensdag 16 december 2009

LDW Produkties

Bij LDW Produkties kan u terecht voor alle videoproducties die u links in de menulijst terugvindt. Klik op de productie voor meer info en onze prijzen.
Wij filmen met de professionele camera’s DV5100 van JVC (DV-Professional) en de DV-camera’s VX9000 van Sony. Dit digitale systeem is kwalitatief ruimschoots voldoende voor video-opnames die achteraf op DVD dienen te worden verdeeld.

Videomontage en videoreportages

De videomontage gebeurt tevens digitaal met Adobe Première.
De eindproducten kunnen afgeleverd worden op DVD-R (plus of min), VHS, Hi8, Video8 en DV.
Wij leveren de films tegenwoordig meestal af op DVD. De schijfjes zijn bedrukt in vierkleurendruk en worden afgeleverd in een dvd-doosje: slim hardbox (135 x190 mm) met ruimte voor een layer.
Zo maakten wij reeds publiciteitsspots op DV die werden uitgezonden op Canvas en ROB.
Onze referenties van bedrijfsreportages die we in het verleden maakten getuigen van onze professionaliteit en ervaring.
We zijn ook ruim ervaren wat betreft het verzorgen van medische reportages.
Videoreportages LDW Produkties

LDW Produkties is niet aan zijn proefstuk toe als het over videoreportages gaat van theatervoorstellingen of dansvoorstellingen. Daarnaast waren we reeds verantwoordelijk voor verscheidene concertreportages.
Onze referenties van podiumkunsten liegen er niet om!
 
Helemaal speciaal zijn onze luchtbeelden, gemaakt vanuit een telegeleide modelhelikopter. Wij kunnen u een stabiel, trillingvrij, waterpas beeld bezorgen vanuit de lucht. Alles in perfecte beeldkwaliteit in High Definition!

1 opmerking:

Anoniem zei

Deze firma levert prima kwaliteit voor een schappelijke prijs. Hun slogan is niet voor niets "betaalbare kwaliteit". Hun laatste innovatie: luchtbeelden met een helicam, geweldig!