donderdag 18 maart 2010

Firelight BVBA

Firelight BVBA is een kleine, maar soepele onderneming met grote toekomstmogelijkheden. De zaakvoerder is Wim Puimège en hij werkt samen met een crew van vijf mensen.

Het bedrijf richt zich op enerzijds de sector ICT en anderzijds op de verhuursector voor geluid, licht en video-installatie en doet ook nog aan elektriciteitsadvies, waardoor het bedrijf is opgesplitst in drie afdelingen: de afdeling ICT, de afdeling elektriciteitsadvies en de afdeling Audiovisueel.
Het bedrijf is gelegen te Lokeren in de Leeuwerikstraat 56 en bestaat reeds 18 jaar, de mensen achter Firelight bevinden zich al langer in de sector, namelijk al 25 jaar.

Onze missie:

Het verlenen van eerlijk advies binnen een eerlijke termijn en aan een eerlijke vergoeding op het gebied van informaticaverwerking en het verhuren van professionele hoogstaande geluids-, licht- en video-installaties aan zowel bestaande als potentiële klanten. Firelight bvba heeft hoofdzakelijk tot doel mensen te begeleiden en waar nodig voor implementatie te zorgen, met als einddoel de klanten tevreden te houden.

Onze visie:

Wij zijn een groeiend bedrijf en willen in de toekomst een toonaangevend bedrijf worden, zowel op het gebied van ICT als op het gebied van entertainment.?
Indicatie van hoe Firelight bvba extra waarde aan de klanten en anderen levert:
Wij verzekeren onze klanten ter goeder trouw te zijn, door het leveren van eerlijke en kwaliteitsvolle diensten. En in ruil verwachten wij dezelfde eerlijkheid en trouw van onze klanten.? 

http://www.firelight.be

TEL: 09/349 25 61 FAX: 09/349 28 43
0475/41 15 17 Leeuwerikstraat, 56
9160 Lokeren



Geen opmerkingen: