donderdag 18 maart 2010

Fotografie Michel Everaert



Wij hebben sinds jaren een stevige reputatie opgebouwd op het vlak van originele fotografie. Ieder project is uniek, of het nu gaat om een fotoreportage voor een huwelijk of een fotoshoot voor een folder. Daarom werken wij altijd op maat van de klant. Deze aanpak zorgt steeds voor verrassende en vernieuwende foto's.

Professionele afdrukken ook voor particulieren
Wij drukken uw digitale bestanden professioneel af, ook indien de fotosessie niet door ons verzorgd is. Voor prijzen en informatie: zie rubriek 'prolabo'

Uw huwelijksdag is de mooiste dag in uw leven, een dag om nooit meer te vergeten. En dat weten wij. Daarom bespreken en beslissen wij samen met u hoe de reportage wordt opgebouwd, vanaf het eerste contact tot en met de levering van uw fotoboek.
Het is onze taak om uw huwelijksdag te vereeuwigen op een manier dat die prachtige dag nog veel mooier wordt. Dit is onze visie, en pas wanneer u 100% tevreden bent zijn wij geslaagd in onze opzet. Geen geposeerde foto's, maar spontane beelden, die een weergave zijn van de expressies van het moment.
Vanaf € 805,- all-in.
Wij bieden ook een videoreportage aan.
  • Gefilmd door een professionele cameraman in full HD kwaliteit.
  • De ganse dag reportage.
Vanaf €900,- all-in.

http://www.fotomichel.be

TEL: 059/23 89 50
FAX: 059/23 89 50
0472/48 02 73
Nieuwe Steenweg, 10
8420 De Haan




Geen opmerkingen: